Warsztaty dzikiej kuchni

Zapraszamy serdecznie na niezwykłą podróż w świat dzikich roślin. Przedstawiamy plan prelekcji i warsztatów kulinarnych na czerwiec.
Na wszystkie zajęcia wymagana jest rezerwacja sms: 514 -175-366, koszt uczestnictwa to zbiórka 10 zł na półprodukty.

4 czerwca Dzika kuchnia cz. 4 (wykład+ poczęstunek)
11 czerwca Dzika kuchnia cz. 5 (kurs gotowania)
18 czerwca Dzika kuchnia cz. 6 (wykład +poczęstunek)
25 czerwca Dzika kuchnia cz. 7 (kurs gotowania)

Zajęcia odbywać się będą w Centrum Medytacji na ul. Kopernika 26/5u

Na najbliższych zajęciach poznamy:
Podstawowe przykazania zbieracza dzikich roślin,
Sposoby przygotowania dzikich roślin przed spożyciem,
Jadalne części, czas zbioru i praktyczne wykorzystanie w kuchni wybranych roślin (Żywokost, Komosa, Babka lancetowata, Babka zwyczajna, Berberys, Bez czarny, Szczaw, Wiesiołek, Tasznik, Bez czarny)

Na koniec zajęć serdecznie zapraszamy na medytacje i zielony poczęstunek.

 

W programie:

W każdym tygodniu przedstawiamy inne zagadnienie z tematu ajurwedy. Bliższe informacje na naszym profilu na Facebook.com/medytujwlodzi

Kiedy:

wtorki: 4, 11, 18, 25 czerwca, godz. 18:00

Gdzie:

 Centrum Medytacji ul. Kopernika 26/5u

Zapisy: Beata 514 175 366
koszt: 10zł, zrzutka na półskładniki

Kontakt

Obowiązują zapisy: Beatka 514 175 366, najlepiej sms. 

koszt 10pln na składniki

Obowiązują zapisy

Koszt uczestnictwa w spotkaniu to symboliczne 10 zl, potrzebne na składniki.